La cabane de Jacqueline

Privé accommodatie op ons terrein

Ontdek onze accommodatie "La cabane de Jacqueline".

Laten we de rustieke wereld van de afgelopen eeuwen verlaten. 

Laten we de afzondering van "La cabane de Jacqueline" betreden.

Welkom in dit juwelenkistje van hout en glas, dat de grote bomen en struiken weerspiegelt. Het Finse tintje is hier zeker aanwezig. Op het terras staat een Scandinavisch bad dat u zelf kunt verwarmen met hout, ligstoelen, tafel en stoelen zijn aanwezig. Achter de spiegel, achter de grote deur, staat een prachtig tweepersoonsbed, waarvan het niet nodig is de kwaliteiten te beschrijven. Je mag zelf oordelen. En als je de flatscreen met Netflix hebt uitgezet en het jezelf comfortabel maakt in de Finse sauna, geniet je van een ontspannen uitzicht op de prachtige tuin. 

Bewonder de kleuren van de seizoenen die door het park lopen. Ook al is er geen keuken, we hebben gezorgd voor alle voorzieningen voor een onvergetelijk verblijf. Koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker voor heerlijke kruidenthee en een badkamer waar onder de RITUALS cosmetische producten liggen klaar onder de Italiaanse douche. 

We maken het ontbijt voor u klaar in de molen. Je hoeft alleen maar het rendier te volgen en je neer te zetten in onze gezellige eetzaal. Als u liever onder het dekbed blijft, bezorgen wij uw ontbijt ook graag in Jacqueline's hut".Wat je ook doet, de verandering van omgeving is gegarandeerd.  

Onze beschikbaarheid:

Onze andere accommodaties :

Onze kamers

Catherine, relicte de Hubert de Cour

De eerste is de kamer "Catherine, relicte de Hubert de Cour", ook wel bekend als de lu ptite finièsse".

Johan du Pré, dit le Moulnier

De tweede kamer is de kamer "Johan du Pré, dit le Moulnier" en is geschikt voor een gezin van meerdere personen.

Martin et Franchoy

De derde kamer is gewijd aan "Martin et Franchoy", de twee molenaarszonen. De twee, zeggen ze, hebben hun hoofd in de sterren.

Onze privé accommodaties

Edouard

Johan du Pré, genaamd Le Moulnier, had voor ons het bestaan verzwegen van de heer Édouard, "Le Herdier", van wie hij het huis had gekocht dat u rechts ziet wanneer u A Vî Molin bereikt.

La cabane de Jacqueline

Laten we de rustieke wereld van de afgelopen eeuwen verlaten.