Activiteiten In Francorchamps

Voorgestelde activiteiten

Ontdek de activiteiten rond Francorchamps een prachtige regio.

Mountainbiketocht met gids

Hou je van de natuur? Hou je van fietstochten? Dan is deze activiteit iets voor jou! Ontdek onze spannende mountainbiketochten onder begeleiding van een gids. Michel zal u de mooiste plekjes van onze streek laten zien. Een unieke ervaring in verbinding met de natuur waarvan u kunt genieten tijdens uw verblijf bij ons.

Rijd op een scooter.

Wilt u samen van een moment genieten en onze mooie streek ontdekken? A Vî Molin biedt u de mogelijkheid om voor onze deur een scooter te huren. Een aangename en exclusieve manier om onze regio te verkennen, allerlei wegen en paden te berijden en plaatsen te ontdekken.

Le Domaine de Malchamps.

Wilt u tijdens uw verblijf bij ons een lekker restaurant bezoeken met het gezin? Ontdek dan het restaurant Le Domaine de Malchamps gelegen in Francorchamps en niet ver van onze gîte. Traditionele en verfijnde keuken in een gezins- en huiselijke omgeving. Hun specialiteit? Prachtige stukken vlees om direct op uw tafelsteen te grillen! Een echte delicatesse voor vleesliefhebbers! Geniet ook van hun terras en speciaal voor uw kinderen aangelegde tuin.

La Fromenade.

Bent u een levensgenieter? Ontdek het ingenieuze concept van La Fromenade. Reserveer uw kaasfondue "to go" en neem hem mee op uw favoriete wandeling of een van de voorgestelde wandelingen. Een verleidelijk en sportief concept dat jong en oud zal bekoren.